CV lekkage in Den Haag?

Maakt uw CV ketel een vreemd geluid als u ergens in huis de warmwaterkraan aanzet? Blijft het koud in uw woning, of komt er helemaal geen warm water uit de kraan? Dan is er iets aan de hand met uw ketel en is de kans groot dat er sprake is van een lek. Door CV lekkage wordt de waterdruk in uw ketel te laag, waardoor het niet meer lukt om water te verwarmen. De te lage druk kunt u gemakkelijk zelf verhelpen door de ketel bij te vullen, maar als er sprake is van lekkage zal het probleem keer op keer terugkomen.

Omdat u vanzelfsprekend niet lang in een koude woning wilt blijven zitten, is het belangrijk om een professional in te schakelen. Deze kan het lek herstellen en zorgen dat er geen ernstige schade aan uw CV ketel ontstaat.

Saricar: uw CV expert in Den Haag

Heeft u last van CV lekkage in uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Saricar. Dit bedrijf is al jarenlang een bekende speler binnen de verwarmingsbranche, met ervaren specialisten op het gebied van installatie, onderhoud en herstel. Deze vakmannen weten hoe belangrijk het is om snel te handelen bij CV lekkage, daarom is Saricar 24/7 bereikbaar.

Heeft u direct hulp nodig omdat er in uw woning of bedrijfspand sprake is van CV lekkage? Neem dan contact op met Saricar door te bellen naar 070 - 70 102 16. U kunt ook een offerte aanvragen voor uw klus, hiervoor maakt u gebruik van onderstaand formulier.

Offerte aanvragen