Snelle hulp bij daklekkage in Den Haag

Het dak beschermt uw woningen tegen invloeden van buitenaf. Logisch, dat u snel geholpen wilt worden als er een probleem ontstaat met uw dakbedekking of dakconstructie. Daklekkage is helaas een veelvoorkomend probleem, vooral bij de hevige regenbuien en stormen die we tegenwoordig kennen in Nederland. Ontstaat er lekkage door stormschade aan uw dak? Of lekt uw dak door losgeraakte of verouderde dakbedekking? Wat de oorzaak van daklekkage ook is, het is belangrijk dat het lek snel wordt gevonden en gedicht. Het water trekt namelijk in uw dak en kan daar de constructie en isolatiemateriaal ernstig beschadigen, met vochtplekken en schimmels tot gevolg.

P.H. Frauenfelder: ervaren dakdekker!

Het is belangrijk dat u weet op wie u kunt rekenen bij daklekkage. In Den Haag en omgeving staat P.H. Frauenfelder dag en nacht voor u klaar! Deze specialisten zijn stuk voor stuk ervaren en allround dakdekkers die het probleem snel voor u verhelpen.

Als u contact opneemt met deze specialisten, laten zij u niet in de steek. 365 dagen per jaar komen zij dag en nacht naar u toe in Den Haag en omgeving om alle mogelijke daklekkages te herstellen. Heeft u meteen een dakdekker nodig? Aarzel niet en bel 070 - 70 101 72, of vraag een offerte aan voor uw klus.

Offerte aanvragen