Waarom lekdetectie?

Als er sprake is van lekkage in uw woning of bedrijfspand, is het logisch dat u contact opneemt met een bedrijf dat is gespecialiseerd in het herstel van de desbetreffende lekkage. Zit het lek in het dak? Dan belt u een dakdekker. Lekt uw CV ketel? Dan neemt u een CV reparateur in de arm. Soms is het echter niet zo eenvoudig om te achterhalen waar in uw woning er precies sprake is van lekkage. U merkt wel symptomen op, zoals een hoge luchtvochtigheid of een oplopende waterrekening, maar u ziet nergens een duidelijk lek. In dat geval is lekdetectie de oplossing.

Lekdetectie is een methode waarbij geavanceerde detectieapparatuur wordt ingezet om zonder hak- en breekwerkzaamheden de oorsprong en ernst van iedere mogelijke lekkage vast te stellen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van warmtebeelden, infrarood geluidsgolven en een speciaal traceergas om als het ware door uw muren en vloeren heen te kunnen kijken. Zo wordt al snel duidelijk waar in uw woning het lekt!

Lekdetectie Inspectie voor lekdetectie in Den Haag

Er zijn weinig bedrijven die echt zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Gelukkig kunt u, als u woonachtig bent in de regio Den Haag, rekenen op Lekdetectie Inspectie. Dit bedrijf beschikt over alle benodigde apparatuur voor het uitvoeren van lekdetectie, en er zijn uitsluitend ervaren specialisten in dienst. Ieder lek wordt door hen in een mum van tijd gevonden, zonder uw woning te beschadigen!

Wilt u meer weten over lekdetectie? Of woont u in de regio Den Haag en wilt u het liefst meteen een afspraak maken? Neem dan contact op met Lekdetectie Inspectie door te bellen naar 070 - 70 102 19, of vraag hieronder een offerte aan voor uw klus.

Offerte aanvragen