Rioollekkage in Den Haag?

Bijna niets is zo vervelend als rioollekkage. In de meeste gevallen wordt dit probleem opgemerkt door een nare rioollucht, die maar in de woning blijft hangen en die zich met geen mogelijkheid laat verdrijven. In bepaalde gevallen zult u ook last hebben van rioolvliegjes in uw woning.

Rioollekkage is in vrijwel alle gevallen de oorzaak van stankoverlast in uw woning of bedrijfspand. Ergens in een rioolbuis is een klein scheurtje ontstaan, bijvoorbeeld door verzakking van de grond, wortelgroei, of een gebarsten leiding door een ernstige verstopping. Door de scheur stroomt vies rioolwater uit de leiding, soms samen met de eitjes van rioolvliegjes die normaal gesproken in het riool leven. Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk van deze problemen af. Een specialist helpt u hierbij.

Willem Bijl verhelpt iedere rioollekkage

Bij rioollekkage in Den Haag kunt u te allen tijde een beroep doen op de specialisten van Willem Bijl. Dit professionele rioolbedrijf beschikt over al het mogelijk materiaal om rioollekkage op te sporen en te verhelpen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van rookdetectie en een speciale rioolcamera om het probleem in kaart te brengen. Is dit eenmaal gelukt? Dan wordt het lekkende deel van het riool snel en op professionele wijze vervangen.

Willem Bijl Rioolreiniging is dag en nacht bereikbaar in de regio Den Haag. Zij helpen u graag, aarzel niet om contact op te nemen. Ook als uw aanvraag spoed heeft! U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier voor het aanvragen van een offerte, of bellen naar 070 - 70 102 17.

Offerte aanvragen